Kasvohoidot

Opsis Theraphy UUSI ANTI-AGEING HOITO n. 45 min

Luomileikkauksen korvaava, anti-aging hoito by Juliette Armand.
Kaikille ihotyypeille, keskittyy silmänympätysihoon Eye Effectox teknologian avulla.
Parantaa ihon kimmoisuutta, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia.

Thavma Theraphy UUSI ANTI-AGEING HOITO n. 45 min

Botox pistokset korvaava, anti-aging hoito.
Kaikille ihotyypeille, pehmentää ja vähentää ilmejuonteita Exffectox teknologian avulla.

Chronos Theraphy UUSI ANTI-AGEING HOITO n. 75 min

Täyteainepistokset korvaava, anti-aging hoito.
Solutason Hyaluronhappohoito kaikille ihotyypeille. Pehmentää syviä juonteita, parantaa ihon kosteustasapinoa sekä pigmenttimuutoksia.

Minikasvohoito n. 30 min

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon analysoinnin, kuorinnan, naamion ja voiteet. Ns. viikkohuolto kasvoille.

Nuorten ihonpuhdistus (alle 25-vuotialle) n. 45 min

Tehokas ihonpuhdistus timanttihionta / ultraäänihoito n. 1 h

Timanttihionta n. 1h. Kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan ihotyyppisi mukaan, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion ja voiteet. Yksittäiskertana kirkastaa ihonväriä, vähentään epäpuhtauksia ja ihon kuivuutta.

Diamond Beauty Lux n. 1,5 h. Sarjahoitona tehtäessä pystytään vaikuttamaan esim. aknearpiin, epäpuhtaaseen ihoon, pigmenttiläiskiin, ryppyihin… Hoitokerrat sarjahoidoissa vaihtelee ongelman ja halutun tavoitteen mukaisesti, yleensä 5-8x, mutta pitkäaikaisissa arvissa/paksussa ja sameassa ihossa sarjaa voi tehdä jopa 12x. Hoitokerrat tehdään 7-10 päivän välein. Ihoanalyysi, pintapuhdistus, timanttihionta, hieronta, naamio ja hoitovide.

Ultraääni-ihonpuhdistus n. 1 h. Tehokas, mutta kivuton ihon syväpuhdistus sekä rauhoittava ja solutoimintaa aktivoiva mikrohieronta ultraääniaalloilla. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, mikrohieronnan ultraäänellä, kulmien siistinnän sokeroimalla/pinseteillä, naamion ja voiteet. Tehdään ihosi tarpeiden mukaan, sopii myös couperoottiselle iholle.

Timanttihionta+ ultraääni-ihonpuhdistus n. 90 min. Yhdistelmähoito, jossa ensin kuoritaan ihon pintaa timanttihionnalla ja perään tehdään ultraääni-ihonpuhdistus, joka irrottaa todella tehokkaasti mustapäitä, epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan timanttihiontalaitteella, ultraääni-ihonpuhdistuksen, seerumin imeytyksen ultraäänellä, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion ja voiteet kasvoille ja silmänympärysiholle. Tehokkuutensa vuoksi ei suositella ensimmäiseksi hoidoksi. Hoidon jälkeen tulee kiinnittää huomiota ihon kosteutukseen voiteilla ja kosteuttavalla naamiolla.

Ameson Mesotheraphya Mikroneulaus n. 60 – 90 min.

Kasvoille n. 60min.

Kasvoille & kaula  n. 75 min

Kasvoille & kaula & decolte n. 90 min

Tehokas hoito juonteille, arville ja auringon vahingoittamalle iholle. Parantaa kollageenin tuotantoa- Myös sarjahoitona.